Visie en Missie

De missie van Chiron Center is om harmonie te creëren. Zowel door de mens in harmonie met zichzelf te brengen, als in het rijden en in het contact een harmonie te laten ontstaan tussen ruiter en paard.

De ruiter en het paard moeten beiden plezier hebben in het rijden. Door onbegrip tussen ruiter en paard kunnen er problemen ontstaan waardoor de magie tussen beide ontbreekt. Te denken valt aan dominantie-, concentratie-, gedrag-, lichamelijke- en rijproblemen.
Door bij de ruiter te beginnen en deze te informeren over de gedragingen, de bouw en trainingsmogelijkheden van het paard en hiernaast de ruiter ook bewust te laten worden van zijn of haar eigen mogelijkheden is een harmonie ook daadwerkelijk te bereiken.

Het streven is om iedereen op een persoonlijke wijze te begeleiden. Dit kan op het gebied zijn van het paardrijden, maar ook op momenten dat men vast is gelopen in het leven, het werk, de opleiding of wanneer men gewoon meer in contact met zichzelf wil komen.

Zie hier links in het submenu voor verdere informatie over Chiron Center en voor de nieuwsitems.

Contactgegevens

Chiron Center maakt gebruik van verschillende locaties in Nederland en zit ook in Frankrijk.

NEDERLAND:

Opleiding Chiron Hulpverlener     

Opleiding Chiron Systemisch Werker

Ponytuin
Herenweg 3a
3602 AM Maarssen
(Utrecht)

Monic Wagendorp
Oosternotweg 1
1636 WG Schermerhorn
(Noord-Holland)

Locaties Therapieën en coaching
Diverse locaties in Noord-holland: o.a. Schoorl, Schermerhorn, Ursem en Waarland. Gezamenlijk wordt gekeken welke therapeut of coach én welke locatie het best passend is.

FRANKRIJK:

Chiron Center
Drs. Cynthia van der Wal
Le Cohty
29690 Plouyé
Bretagne

Email: info@chironcenter.nl
Tel: 06-46417845 (bij geen gehoor: stuur gerust een Whatsapp bericht, een email of spreek de voicemail in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op).

IBAN NL76INGB0004280135
KvK 371.29.968
BTW nr NL1853.99.381B01

Plezier en ontspanning

Deel deze pagina op: