Visie en Missie

De missie van Chiron Center is om harmonie te creëren. Zowel door de mens in harmonie met zichzelf te brengen, als in het contact met het paard harmonie te krijgen.

En de bedoeling is om dat alles op een betaalbare, maar inhoudelijk kwalitatief en hoogstaande manier aan te bieden.

Bij ons word je niet gezien als een nummer en word je benaderd vanuit gelijkheid. We creëren een veilige sfeer zodat je jezelf kunt ontplooien en kunt groeien op een manier die bij jou past.

Het streven is om iedereen op een persoonlijke wijze te begeleiden. Dit kan op het gebied zijn van het paardrijden, maar ook op momenten dat men vast is gelopen in het leven, het werk, de opleiding of wanneer men gewoon meer in contact met zichzelf wil komen.

De ruiter en het paard moeten beiden plezier hebben in het rijden. Door onbegrip tussen ruiter en paard kunnen er problemen ontstaan waardoor de magie tussen beide ontbreekt. Te denken valt aan dominantie-, concentratie-, gedrag-, lichamelijke- en rijproblemen.
Door bij de ruiter te beginnen en deze te informeren over de gedragingen, de bouw en trainingsmogelijkheden van het paard en hiernaast de ruiter ook bewust te laten worden van zijn of haar eigen mogelijkheden is een harmonie ook daadwerkelijk te bereiken.

Zie hier links (of onderin bij de mobiele weergave) in het submenu voor verdere informatie over Chiron Center.

Deel deze pagina op: