Bedrijven

Bij reïntegratie trajecten van werknemers kan het aanbod van Chiron Center veel betekenen. BedrijvenDoor de mensen meer weerbaar te maken, beter in contact met hun gevoel te brengen en meer bewustwording te creëren op het gebied van leidingnemen en communiceren, kan de werknemer weer klaargestoomd worden om met zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Daarnaast kan Chiron Center veel bijdragen aan het krachtiger maken van het hele bedrijf, de leiderschap- en communicatietrainingen zorgen ervoor dat de werknemers meer bewust worden van de eigen communicatiestijlen en dit zal bijdrage aan een positievere werksfeer, wat weer de productiviteit ten goede zal komen. Deze trainingen zijn ook erg aan te raden als teambuilding- of bedrijfsuitje.

Enkele eerdere ervaringen:

"Door de oefeningen met de paarden konden we goed ervaren hoe ons team functioneert als een groep, ook de vergelijking die werd gemaakt naar de werksituatie was heel treffend." Frank

"De leiderschapstraining was erg leuk en heeft mij zeker verdere handvatten gegeven in het leidinggeven. Het is een ontspannen facilitatie, zonder het gevoel te hebben iets te moeten." Richard

"Erg interessant om te zien hoe het groepsgedrag bij de paarden werkt, maar ook het individuele gedrag van de paarden in je eigen aanwezigheid."

"Leuk om met de groep iets anders dan een meeting te doen, zo leren we elkaar ook eens op een andere manier kennen en de paarden zijn zeker waardevolle "acteurs" daarbij."

Verder zijn er voor werknemers ook diverse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei te volgen. Bijvoorbeeld stressmanagement trainingen  en algehele gezondheidsbegeleiding.

Als bedrijf kunt u dus ook heel goed terecht bij Chiron Center, voor meer informatie, ook over de vergoedingsmogelijkheden vanuit een IRO, neem contact op!

Deel deze pagina op: