De ander kunnen ondersteunen


De ander kunnen ondersteunen

Als je beschikt over zelfervaring en inzicht in jezelf kun je anderen ook beter gaan helpen.helpen met paarden
Vanuit je eigen kennis, en dat is vaak niet de kennis uit een boek, de beste kennis komt toch voort vanuit de eigen ervaring.. en vanuit die kennis kun je de ander echt ondersteunen in zijn of haar pad. Weten waar jouw valkuilen, maar ook krachten zitten, weten hoe het bij jezelf werkt met bepaalde overtuigingen en beschermingsmechanismen helpt je om het te herkennen bij de ander en de ander in zijn proces te ondersteunen.

Het leven blijft een constante leerweg, maar het werken met paarden kan deze leerweg in een nieuwe versnelling zetten. Als je leert luisteren naar de signalen die ze geven zul je steeds meer gaan doorkrijgen wat je uitstraalt en hoe je in het leven staat. Je leert je eigen automatische patronen te doorzien en kunt dan bewuste keuzes gaan maken, keuzes die echt bij jou passen en van jou zijn. En als je je eigen patronen herkent kun je anderen ook beter helpen.

Tijdens onze opleidingen is er daarom veel ruimte voor zelfervaring. Jezelf steeds beter leren kennen, weten hoe je eigen gedachtes en emoties werken.. is naast dat je jezelf helpt ook belangrijk voor het kunnen helpen van een ander. Het begint eigenlijk allemaal met het ontdekken van je eigen kracht! ­čśŐ­čą░

En heb jij ook al mooie leerlessen door de paarden gehad? Ik hoor ze graag!
Ik blijf me namelijk altijd weer verwonderen in wat er kan gebeuren in het werken met de paarden. Het blijft mooi en bijzonder!

Deel deze pagina op: