Het IVF traject

Het #IVFtraject 

Het is deze week de #weekvandevruchtbaarheid en dat geeft een goed moment om eindelijk weer verder te gaan met mijn verhaal.

Een tijd geleden schreef ik dat ik dacht dat ik mijn heil niet in de reguliere geneeskunde zou kunnen vinden, maar hoe anders kan het leven lopen. Het blijkt maar weer dat het belangrijk is om open te blijven staan voor nieuwe invallen en ervaringen.

Het vinden van jouw weg

Ik ben me er van bewust dat mijn verhalen over het zwanger worden en zijn niet voor iedereen makkelijk is om te horen. Ik hoop dat het mensen ook hoop of inzicht geeft en sowieso dat er iets is wat jij er uit kan halen. Dat mijn verhaal vooral ook inspireert om in contact met jezelf en je lichaam te komen en ook te blijven, en ook een steun kan bieden in het vinden van jouw weg. Wat die weg ook…

Mijn IUIervaring

Nog voordat ik bij de ayurveda uitkwam hadden we ook een iui traject geprobeerd. 

Dit leek mij de meest natuurlijke manier om met de hulp van de geneeskunde zwanger te kunnen worden, maar de hormonen die ik hierbij moest slikken brachten mij psychisch en fysiek erg uit balans en ook de endometriose pijn werd heftiger. Dus deze behandeling was mij uiteindelijk heel erg tegengevallen.

Koester je lichaam & leven💕

koester je lichaamAls therapeut zijnde had ik, voordat ik last kreeg van de #endometriose en mijn #zwangerschapswens omhoog kwam, al veel dingen op het gebied van psychologie& spiritualiteit uitgewerkt. Maar je hele leven is natuurlijk…

Endometriose en een holistische benadering

endometriosedieetAl snel kwam ik er achter dat voeding veel kan doen bij het verminderen van endometriose klachten.

Ik dacht wel al redelijk te weten wat gezond eten was, maar gaandeweg kwam ik…

  • 1
  • 2
  • >>
  • Last