De reis naar je ware kracht


Met paarden omgaan is echt een proces, waarbij je steeds dieper en dieper kunt gaan en ZO STEEDS MEER TOT JE EIGEN KERN kunt komen. Ik denk dat dit ook 1 van de redenen is dat veel mensen naar paarden toe worden getrokken.

paardenspiegel

Ik voelde mij van jongs af aan al aangetrokken tot het krachtige, het pure en ook de spirit van het paard. Ik ben altijd op zoek geweest naar HET GEVOEL VAN 1 kunnen zijn met het paard en zag mij in mijn fantasieën al samen galopperen in vrijheid op zo'n machtig wezen! En volgens mij ben ik hier niet de enige in..

Veel mensen, waaronder ik, beginnen deze zoektocht bij MANEGELESSEN, totdat ze daar eigenlijk niet vinden waar ze naar op zoek waren. Omdat daar het paard vaak alleen maar als een voorwerp wordt ingezet, het paard wordt dan gezien als iets dat ons mensen maar moet dragen en gewoon moet doen wat wij van ze eisen. Maar HET EENHEIDSGEVOEL IS DAN VAAK VER TE VINDEN. Velen stoppen dan en laten de paardendroom helaas weer los.

Sommige gaan gelukkig op een verdere zoektocht uit en iedereen die volhoud en vasthoud aan die eerste droom, de reden waarom jij in eerste instantie naar de paarden toe werd getrokken, namelijk het gevoel van 1 kunnen zijn, zullen uiteindelijk beloond worden.

En dan zul je ontdekken dat het er NIET OM GAAT WELKE METHODE je volgt, dat het niet gaat om allerlei technieken die je gebruikt, maar dat het gaat dat je meer bewust wordt van jezelf, dat je bewust bent van wat bij jou spanning op roept, wat bepaald gedrag met je doet, of je echt je eigen weg volgt etc. Het is eigenlijk juist alle laagjes die in je leven zijn opgebouwd en die niet echt van jou zijn afpellen, want VANUIT JE ECHTE KERN weet je wat goed voor jou is.

Als je echt kunt vertrouwen en loslaten van alles wat je weet, of denkt te weten, als je LUISTERT NAAR DE PAARDEN ÉN JEZELF staan ze klaar om je mee te nemen naar je eigen ik. De enige plek waarvandaan je samen in eenheid kunt zijn met de ander.

De enige plek waar je ook je eigen kracht en spirit kunt vinden. De paarden spiegelen deze kracht heel mooi, maar deze kracht zit ook in jezelf!

Dus laat je meenemen door de paarden op deze mooie reis en vind je eigen kracht! <3

Wil je ook op een mooie reis samen met de paarden kijk dan bij ons aanbod.

 

Deel deze pagina op: