10 jarig bestaan


En dat gaan we natuurlijk vieren!

Wie had dat 10 jaar geleden verwacht.. Ik, toen als jonge meid van nog maar net 24 jaar, en nu 10 jaar later dat ik helemaal volledig mijn droom mag uitoefenen en ook anderen mag ondersteunen in het vinden van zijn of haar krachten :)

Wat ik vooral geleerd heb de afgelopen jaren is dat het er uiteindelijk allemaal om draait om je eigen ik terug te vinden en je eigen10 jarig bestaan weg te gaan volgen.
Het is afleren van alle gewoontes en patronen die niet bij je passen, ook al denk je soms in eerste instantie van wel, maar het is steeds de lagen er af pellen totdat je bij je eigen waarheid komt. En niet de waarheid die je hebt aangenomen van andere mensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen weg te gaan en dit is juist ontzettend mooi.

Iedereen heeft zijn eigen kracht, zijn eigen talent om de wereld nog mooier te maken.

En wie kan ons beter helpen op deze zoektocht dan de paarden? Paarden staan heel puur in het leven, zij hebben geen tweede agenda, zij zijn gewoon in het hier en nu en klaar om te reageren op de dingen die het leven brengt. Ze laten het ons feilloos merken wanneer wij onveilig aanvoelen omdat we te veel in ons hoofd zitten, of te veeleisend zijn, niet in contact met ons gevoel zijn etc. Maar als wij dan veranderen laten ze dit ook meteen zien, ze reageren direct op die verandering.

Verder is het natuurlijk ook wel fijn dat er mensen zijn die je ook ondersteunen op deze weg.
Zo ben ik trots dat Chiron Center de afgelopen jaren verder heeft mogen groeien en dat er nu nog meer mooie mensen verbonden zijn aan Chiron Center. Waaronder Monic Wagendorp en Brenda Heslinga-Barendregt

De mensen die een opleiding bij ons gevolgd hebben zijn deze bijzondere dames sowieso al tegen gekomen. Maar in de toekomst zul je ze vast en zeker vaker voorbij zien komen <3

En verder is Paul Jansen ook een echte steun op de achtergrond. Zo houdt hij oa de paarden gezond met Craniosacraal therapie en het bekappen van de hoeven.

Samen met hen vier ik het feest van ons 10 jarig bestaan, zo zullen de komende 10 dagen in het teken staan van 10 acties die je kunt winnen. En als je hier kans op wilt maken volg dan de facebookpagina!

Deel deze pagina op: