Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van Chiron Center? Laat dan rechtsonderin je emailadres achter en ontvang als eerste ons nieuws met regelmatig leuke acties!

Herfstblog november 2015

Het heeft even geduurd, maar hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief!
Ik was even zoekende naar een manier om het nieuws van Chiron Center te brengen, een manier waar ik ook helemaal achter sta en me goed bij voel.

Zelf werd ik namelijk overspoeld met allerlei nieuwsbrieven. De meeste nieuwsbrieven heb ik opgezegd, maar een aantal nieuwsbrieven zijn gebleven, omdat ik merkte dat ik daar juist naar uit keek én ik hoop dat dit ook een nieuwsbrief is waarnaar jij uit gaat kijken. 

Wat kun je verwachten?

Naast het op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen bij Chiron Center, wil ik tips meegeven die mij, de cliënten, lesklanten en opleiding deelnemers helpen of hebben geholpen en ik zal nieuwe wetenswaardigheden delen op het gebied van de paarden, gezondheid en psychologie/ coaching.

Want 1 van de dingen die ik erg leuk vind om te doen is mijn nieuwsgierigheid voeden. Ik hou er van om informatie te verzamelen en wil graag overal meer van weten.
Het delen van deze informatie is echter niet iets waar ik meteen aan denk. Ik ga er snel van uit dat anderen het ook wel weten, alleen vergeet ik dus dat ik in al die jaren me op best veel verschillende gebieden heb verdiept.

Dus onder andere met deze gratis nieuwsbrief ga ik meer mijn kennis delen. Zodat ik hopelijk nog meer mensen hiermee kan gaan verblijden en helpen!

En nu op naar de eerste tips:
Doe zoveel mogelijk waar jij blij van wordt en wat jou energie geeft.

Ik heb mijn eigen bedrijf en verdiep me dan ook regelmatig in allerlei marketingstrategieën. Echter, ik merkte dat actief marketen mij veel energie kostte en mij gewoon niet past.
Als je van mij wil leren ben je welkom, maar zo niet even goede vrienden!


Ik wil mijn kennis niet ongewild opdringen (zoals je nu zo veel ziet gebeuren). Ik zelf word .. lees hier verder.

Nieuws
Dan nu ook nog wat nieuws over Chiron Center.

Chiron Campus is een nieuwe extra website van Chiron Center.
Deze geeft een overzicht van alle cursussen en van de opleiding Chiron hulpverlener
.

Dus wil je meer weten over de opleiding tot Chiron Hulpverlener of van de andere cursussen, voel je vrij om op deze nieuwe site te kijken: www.chironcampus.nl.

De hoofdwebsite bestaat natuurlijk ook nog steeds. Hier vind je naast deze informatie ook nog de informatie over de therapieën die gegeven worden, de gewone rijlessen en de yogalessen. En wanneer je meer informatie wenst neem gerust contact op via de email!


Deze nieuwsbrief zal vanaf nu ongeveer elk kwartaal verzonden worden. Wil je echt van alles op de hoogte blijven Like dan ook de Facebook pagina. Deze is de afgelopen tijd nog meer gegroeid en bestaat uit meer tips, leuke weetjes, filmpjes, informatie etc :)

Ik hoor natuurlijk graag of je wat aan deze tips hebt! Dus voel je vrij om er op te reageren via email of facebook!


Hartelijke groeten,

Drs. Cynthia van der Wal

Doe meer wat energie geeft én minder
wat energie kost!

 

 

 

Deel deze pagina op: