Reïntegratietrajecten

Chiron Center biedt begeleiding aan mensen die zijn vastgelopen in het leven of behoefte hebben aan begeleiding op psychologisch, psychiatrisch of fysiek gebied. Het aanbod van Chiron Center kan dan ook ondersteunend worden ingezet bij de reïntegratie van uw werknemers.
De ingang van alle therapievormen bij Chiron Center ligt voornamelijk in het ervaren van hoe het ook anders kan. Alleen over je problemen praten is namelijk vaak niet voldoende om ook veranderingen te bewerkstelligen. Begeleiding

De bijzondere extra mogelijkheid die Chiron Center biedt is het in kunnen zetten van paarden bij de begeleiding. Paarden zijn kuddedieren en voor hun overleving zijn ze afhankelijk van hun kracht om lichaamstaal goed te interpreteren.
Ze spiegelen hierdoor ons gedrag en zijn heel zuiver en direct in hun reactie.
Dit geeft een grote meerwaarde aan de therapie, met het paard erbij wordt het eigen gedrag namelijk veel meer zichtbaar en duidelijk voor de cliënt.
Het mooie aan het werken met paarden is verder dat ze erg sociaal zijn en van nature uitnodigen om contact te maken, ze werken hierdoor als een goede “katalysator” voor het bewerkstelligen van veranderingen.

Bij Chiron Center zal tijdens een intake worden bekeken wat de beste begeleidingvorm is voor de werknemer. Het aanbod van Chiron Center is er op gericht om iemand zowel fysiek als psychisch in balans te brengen en u kunt er dan ook vanuit gaan dat de werknemer een complete begeleiding bij Chiron Center kan krijgen.

Wanneer u meer informatie wenst over het complete aanbod neem dan gerust contact op. 

 

Deel deze pagina op: