Leasen

Het bezitten en onderhouden van een paard is niet voor iedereen weggelegd. Het hebben van een eigen paard neemt o.a. ook veel tijd en kosten met zich mee.
Voor diegene die het kopen van een paard een te groot probleem vindt, biedt Chiron Center de mogelijkheid tot het leasen/ huren van een paard. Juist voor diegene die al wat langer lessen volgt en een stapje verder wil, zou leasen een mogelijkheid kunnen zijn.

In overleg wordt bepaald welk paard bij je past en hoeveel dagen je in de week kunt komen.
Het leasebedrag is inclusief 1 priveles per maand (van 30minuten), dit omdat Chiron Center het wel belangrijk vindt dat het goed blijft gaan met de combinatie. Natuurlijk is het hiernaast ook mogelijk om extra lessen af te spreken.

Wat je kunt doen wanneer je een paard least is natuurlijk afhankelijk van je ervaring, en wordt in overleg bepaald, maar je kunt o.a. denken aan: dressuurrijden, grondwerk met het paard (werk aan de hand, longeren en vrijwerken) en buitenrijden.

Voordelen leasen: Je leert een paard beter kennen, je bouwt een band op met een paard en je kunt rijtechnisch ook echt iets opbouwen. Daarnaast sta je er niet alleen voor en heb je niet de nadelen van onvoorziene kosten.

Prijsindicatie:

1 keer in de week:    65 euro per maand*
2 keer in de week:    90 euro per maand*
3 keer per week:      110 euro per maand*

*Het leasebedrag is inclusief 1 priveles per maand (van 30 minuten) en deze les wordt gerekend als 1 keer gereden.

Wanneer je geinteresseerd bent in het leasen van een paard of meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op.

Deel deze pagina op: