Zaterdagopvang

Zaterdagopvang is voor kinderen/ jongeren tot ongeveer 18 jaar die extra begeleiding nodig hebben.

De opvang is geschikt voor diverse doelgroepen, maar de kinderen moeten wel kunnen functioneren in een kleine groep en in de groep geen buitensporig agressief gedrag vertonen.
Bovenstaande is slechts richtinggevend. Het blijft mensenwerk waarbij de kinderen niet klakkeloos in een hokje kunnen worden geplaatst. Tijdens de intake bepalen we gezamenlijk of  het bij ons de juiste plek is voor het kind.
En bij twijfel of het zinvol is om je kind aan te melden kun je altijd even contact opnemen!

GroepenZaterdagopvang
Op de groepen wordt gestreeft naar het hebben van 1 begeleider op de 2 à 3 kinderen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht voor de kinderen kan zijn.

Locatie
Tijdens de zaterdagopvang maakt Chiron Center gebruik van de mooie zorgboerderij de Schermer in Schermerhorn. Voor een kleine indruk van deze boederij klikt u hier.

Hoe ziet een dag eruit
De kinderen worden zaterdag vanaf 9.00 uur gebracht en zaterdag om 19uur weer opgehaald door de ouders of verzorgers. Eventueel is het ook mogelijk dat het kind door ons wordt opgehaald. De zaterdagen zijn ongeveer 1 keer in de 4 weken gepland.

Wat doen we op zo'n dag?
De dieren verzorgen, dieren voeren, diervoeder ophalen, de paarden verzorgen, de hoefsmid ontvangen, timmeren, spelletjes doen, buiten spelen, koken, paardrijden enz.

Zaterdagopvang

Tarief
150,- euro (incl. lunch en avondeten)*
De kosten kunnen betaald worden uit een PGB.

*excl. kosten voor het eventuele halen van de kinderen.

Aanmelding
Om te bepalen of de zaterdagopvang geschikt is voor uw kind is het mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek af te spreken.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

Deel deze pagina op: